Category Archives: Centres i hospitals de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Sabadell Ciutat

El Centre de Dia per a majors Sabadell Ciutat està situat a la ciutat de Sabadell (Barcelona).

L’edifici, de nova construcció, és totalment accessible, disposa d’amplis espais interiors, terrassa enjardinada i està equipat per oferir el màxim confort.

L’equip humà, format per titulats i qualificats professionals, cuida als nostres majors durant la jornada diürna. Seguint el model d’atenció de la companyia, treballen per mantenir el seu nivell d’autonomia mitjançant teràpia ocupacional, ajuda en les seves activitats diàries i organització d’activitats de temps lliure.

També s’ofereix manutenció. D’aquesta manera, vol ser un suport per als familiars i cuidadors. L’equip humà compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Un treball basat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accessos: Autobusos Línies 360, 361, 362, i13, F1, F2, L1, L2 i L3

Places de Pàrquing disponibles per a clients.

Totes les places són privades.

25 places de centre de dia

Residència per a gent gran SARquavitae Sabadell Ciutat

El Centre Residencial per a gent gran SARquavitae Sabadell Ciutat es troba a la ciutat de Sabadell (Barcelona).

L’edifici, de nova construcció, és totalment accessible, disposa d’amplis espais interiors, terrassa enjardinada i està equipat per a oferir el màxim confort.

La residència ha estat dissenyada amb grans i lluminosos espais, i està distribuïda en diferents unitats de convivència per a garantir una atenció personalitzada, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat està dotada amb el seu propi menjador i la seva pròpia sala d’estar.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accessos: Autobusos Línies 360, 361, 362, e13, F1, F2, L1, L2 y L3

Places de Parking disponibles per a clients.

SARquavitae Sabadell Ciutat disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

120 places residencials

25 places de centre de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Salita

El Centre de Día per a gent gran SARquavitae Salita d’Andorra està situat en la Parròquia d’Escaldes-Engordany del Principat d’Andorra,  molt a prop del Parc de la Mola i de les zones verdes del Prat Gran.

L’edifici, de nova construcció, és totalment accessible i disposa d’amplis espais interiors i terrassa enjardinada. Està equipat per oferir el màxim confort.

SARquavitae Salita, es troba en una zona tranquil·la de la Parròquia d’Escaldes-Engordany, davant de l’edifici de Caldea, i comunicat amb línia urbana d’autobús a 60 metres del Centre.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accessos: Bus urbano Línea 1

Places de Parking disponibles per a clients.

30 places de centre de dia

Residència per a gent gran SARquavitae Salita

El Centre Residencial per a gent gran SARquavitae Salita d’Andorra està situat en la Parròquia d’Escaldes-Engordany del Principat d’Andorra,  molt a prop del Parc de la Mola i de les zones verdes del Prat Gran.

L’edifici, de nova construcció, és totalment accessible i disposa d’amplis espais interiors i terrassa enjardinada. Està equipat per oferir el màxim confort.

La residència ha estat dissenyada amb grans i lluminosos espais oberts i està distribuïda en diferents unitats de convivència independents per garantir una atenció personalitzada, on resideixen les persones segons les seves necessitats. Cada unitat està dotada del seu propi menjador i les seves pròpies sales d’estar.

SARquavitae Salita, es troba en una zona tranquil·la de la Parròquia d’Escaldes-Engordany, davant de l’edifici de Caldea, i comunicat amb línia urbana d’autobús a 60 metres del Centre.

Confort, personalitat i tracte familiar.

Accessos: Bus urbano Línea 1

Places de Parking disponibles per a clients.

Totes les places són privades.

147 places residencials

30 places de centre de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae La Salut Josep Servat

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae La Salut Josep Servat està situat en el pulmó verd de la ciutat de Barcelona, a prop del Parc Güell i el Club de Tennis La Salut de Barcelona.

L’equip humà, format per titulats i qualificats professionals, té cura dels nostres ancians durant la jornada diürna. Seguint el model d’atenció de SARquavitae, treballen per mantenir el nivell d’autonomia mitjançant teràpia ocupacional, ajuda en les seves activitats diàries i organització d’activitats de lleure. També ofereix manutenció. D’aquesta manera, es pretén donar suport a familiars i cuidadors. L’equip humà de SARquavitae compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Persones que treballen per a persones. Un treball basat en el model SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: BUS: 24, 32, 92, 116 i N0 / Metro: Alfons X (L4), Vallcarca (L3).

SARquavitae La Salut Josep Servat disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

16 places de centre de dia

centros de dia

Centre de dia per a gent major SARquavitae Monte Arse

El centre de dia per a gent major SARquavitae Monte Arse està situat a l’est del municipi de Sagunt, al nord de València capital. Ubicada a la riba del riu Palància, el qual creua Sagunt, el centre disposa d’unes magnífiques comunicacions tant amb la xarxa de transports públics de València com a través de l’Autopista del Mediterrani.

L’equip humà del centre de dia per a ancians treballa per mantenir el nivell d’autonomia dels seus usuaris seguint el model SARquavitae d’atenció, qualitat i organització. Ajuda a les persones majors a realitzar les seues feines diàries, organitza activitats de lleure i teràpia ocupacional durant la jornada diürna. El centre pretén ser un suport per a familiars i col·laboradors.

Accessos: El centre disposa de parking propi / Línia d’autobús interurbana fins a la mateix porta del centre / Parada de Renfe-Rodalies a 5 minuts

El Centre de dia SARquavitae Monte Arse de València només disposa de places privades.

20 places de centre de dia

centros de dia

Centre de dia per a gent major SARquavitae Ciudad de las Artes

El Centre de dia per a gent major SARquavitae Ciudad de las Artes està situat entre el centre de la ciutat i el port, a prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i gaudeix d’excel·lents comunicacions.

És una unitat creada per oferir atenció diürna a les persones de la tercera edat. L’equip humà del centre de dia per a ancians treballa per augmentar l’autonomia personal de les persones per mitjà d’ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional, activitats de lleure i d’una correcta alimentació. El seu segon objectiu és convertir-se en un suport i ajuda per a la família i els cuidadors que afronten la feina d’atendre’ls.

Els professionals del centre, tots ells qualificats i titulats, realitzen la seua feina diària seguint el model d’atenció i organització de SARquavitae.

Accessos: Autobusos,  llíneas 89, 90, 19, 40, 1, 2, 3 i 4 / Metro: Línia 5 (parada La Amistad)

El Centre de dia per a gent major SARquavitae Ciudad de las Artes de València només disposa de places privades.

30 places de centre de dia

centros de dia

Centre de dia i Hospital de dia per a gent gran SARquavitae Jaume Nadal Meroles

L’Hospital de dia SARquavitae Jaume Nadal Meroles  està situat en ple centre de la ciutat de Lleida, a l’edifici de l’antic Hospital Militar.

És una unitat especialment adreçada a la rehabilitació funcional, cognitiva i/o social dels seus usuaris, mitjançant serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional, fisioteràpia i activitats de lleure. El seu objectiu és millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

L’equip humà de SARquavitae compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Un treball basat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Accessos: línies 2, 3 i 4 d’autobús

SARquavitae Jaume Nadal Meroles disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

25 places de centre de dia

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Sant Jordi

El Centre de dia SARquavitae Sant Jordi es troba ubicat en la població de Cornellà (Barcelona), a prop de la carretera que uneix aquest municipi amb Sant Joan Despí, dins de l’entorn perimetral del Parc de la Infanta, envoltat de zones verdes i amb àmplies i bones comunicacions.

El centre de dia per a ancians SARquavitae Sant Jordi ofereix una atenció polivalent i integral durant la jornada diürna a les persones de la tercera edat, mitjançant serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats de lleure. El seu objectiu és millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

L’equip humà de SARquavitae compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Un treball basat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Autobusos 95, L77, L52 / Tramvia T1 i T2 / Metro L5 parada “Cornellà Centre” / Renfe Rodalies Línias R1 i R4.

SARquavitae Sant Jordi disposa tant de places privades com de places concertades amb el ICASS (Institut Català d’Assistència i Serveis Socials) i el Servei Català de la Salut.

19 places del centre de dia.
22 places de l’hospital de dia.

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Regina

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Regina es troba a la zona alta de la ciutat de Barcelona, en una ubicació envoltada d’una àmplia i relaxant panoràmica, a prop de la plaça Lesseps, la qual cosa ofereix unes excel·lents comunicacions, tant amb la pròpia ciutat de Barcelona com amb la resta de Catalunya.

Amb un equip humà format per professionals qualificats, el centre d’atenció diürna especialitzat en ancians amb Alzheimer i altres demències, presta serveis de  manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats de lleure per tal de mantenir el seu nivell d’autonomia personal i donar suport a la família.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Metro  L3 parada Lesseps / Autobusos línies 22, 24, 27, 28, 31, 32, 87, 92, 116, H6 i V17

SARquavitae Regina de Barcelona disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya

30 places de centre de dia.

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Mont Martí

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Mont Martí es troba en el municipi de Puig-Reig, província de Barcelona. La tranquil·litat de la població facilita la millora del benestar en un entorn que recull tot l’esperit cultural de la Catalunya més tradicional.

El seu objectiu és tenir cura de les persones de la tercera edat durant la jornada diürna mitjançant serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats de lleure. Totes aquestes activitats estan orientades a mantenir o augmentar el nivell d’autonomia de les persones, alhora que es dóna suport i ajuda als familiars i cuidadors.

L’equip humà format per professionals qualificats treballa seguint els models d’atenció de SARquavitae que garanteixen una assistència de qualitat.

SARquavitae Mont Martí disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

20 places de centre de dia.

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Claret

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Claret es troba en una ubicació privilegiada en ple centre de Barcelona, molt pròxim a Sagrada Família i a prop de l’Hospital de Sant Pau

El Centre de dia per a ancians SARquavitae Claret d’atenció diürna per a persones grans, ofereix serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària i activitats de lleure. El seu objectiu és millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

L’equip humà de SARquavitae compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Persones que treballen per a persones. Un treball basat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Places de Parking disponibles per a clients.

Accessos: Autobusos línias 20, 45, 47, 19 i H8 / Metro línias 2 i 5, parada Hospital de Sant Pau – Dos de Maig.

SARquavitae Claret disposa tant de places privades com de places concertades amb la Generalitat de Catalunya i amb l’Ajuntament de Barcelona.

40 places de centre de dia

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Palma

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Palma es troba molt a prop del centre de la ciutat, dotant-lo així d’una perfecta combinació entre la tranquil·litat de la illa i la comoditat de la proximitat al centre de Palma.

És una unitat dirigida a la cura, durant la jornada diürna, de persones de la tercera edat, mitjançant serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional, fisioteràpia i activitats de lleure. El seu objectiu és millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

L’equip humà de SARquavitae compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Persones que treballen per a persones. Un treball basat en el model SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Accessos: Facilitat d’aparcament a la zona i parking de pagament davant del centre / Línias 16 i 19 d’autobús.

Totes les places del Centre de dia per a ancians SARquavitae Palma són privades.

45 places de centre de dia.

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Costa d’en Blanes

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Costa d’en Blanes  està ubicat a la bonica població de Calvià (Balears), en una luxosa zona residencial i s’assenta en una situació elevada, la qual cosa ofereix unes meravelloses vistes al mar. Les seves excel·lents comunicacions la col·loquen a pocs minuts de la capital de Palma.

En el Centre de dia per a persones de la tercera edat els residents poden rebre una atenció professional durant la seva jornada diürna per mantenir o augmentar la seva autonomia personal. Així doncs, també es converteix en un suport per a familiars i cuidadors. En el Centre de dia per a ancians, l’equip humà, format per professionals qualificats i titulats, ofereix serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats de lleure.

Un treball basat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Accessos: Parking propi gratuIt per a les visites / Transport públic: Bus Palma-Portals Nous (Parada Marineland) Línias 102, 103, 104, 106, 107 i 111.

SARquavitae Costa d’en Blanes disposa tant de places privades com de places concertades amb la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència del Govern Balear.

30 places de centre de dia

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Capdepera

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Capdepera de Mallorca està especialitzat en la cura diürna de persones de la tercera edat. Ofereix manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats d’oci i lleure per millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

L’equip humà de SARquavitae compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Un treball basat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Accessos: TIB Línea Palma- Capdepera 411, 431, 441 / El centre disposa de parking propi.

El Centro de día SARquavitae Capdepera només disposa de places privades.

30 places de centre de dia.

centros de dia

Centre de dia per a gent gran SARquavitae Can Carbonell

El Centre de dia per a gent gran SARquavitae Can Carbonell es troba a prop de l’Autovia Palma-Sa Pobla (al costat del centre comercial Alcampo), la qual cosa fa que estigui dotat amb molt bones comunicacions tant amb la ciutat de Palma de Mallorca com amb la resta de l’illa.

És un centre dissenyat especialment per tenir cura dels ancians durant la jornada diürna. Els nostres professionals, degudament titulats i qualificats, els ajudaran a dur a terme les seves activitats de la vida diària i oferir-los manutenció, alhora que realitzaran activitats de lleure i de teràpia ocupacional. La qualitat està garantida amb el model d’organització i atenció de SARquavitae. D’aquesta manera, el centre de dia es converteix en una inestimable ajuda per a familiars i cuidadors.

Accessos: SFM: Línia Palma Marratxí / Bus: Línia Sa Cabaneta 301, 302, 302-A i Línia Pla de na Tesa 301, 302, 302-A

SARquavitae Can Carbonell de Marratxí disposa tant de places privades com de places concertades amb la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència del Govern Balear.

30 places de centre de dia

Centro de día público - SARquavitae

Centre de dia per a gent gran Son Dureta

El Centre de dia de la tercera edat de Son Dureta, està situat a Palma de Mallorca, en una zona perfectament connectada amb el centre de la ciutat i la seva perifèria a través de les artèries principals de la ciutat i del transport públic.

L’equip humà del Centre de dia per a gent gran ofereix ajuda a les activitats diàries, manutenció i teràpia ocupacional durant la jornada diürna als seus ancians. Seguint el model SARquavitae d’atenció i qualitat es treballa per mantenir l’autonomia de les persones i es converteix en un important suport per als seus familiars i cuidadors.

Accessos: Línies 7, 9 i 27

El Centre de dia Son Dureta és propietat de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Illes Balears i està gestionat per SARquavitae. Totes les seves places són concertades.

30 places de centre de dia

Centro de día público - SARquavitae

Centre de dia per a gent gran Son Sardina

El Centre de dia per a gent gran Son Sardina, de Palma de Mallorca, és una unitat especialment dirigida a l’atenció diürna de les persones de la tercera edat per oferir ajuda i suport als seus familiars i cuidadors, i treballar per mantenir o augmentar el nivell d’autonomia dels seus clients. El centre ofereix ajuda en les seves activitats diàries, fisioteràpia i serveis de manutenció. Alhora, també organitza activitats per al temps de lleure i de teràpia ocupacional.

L’equip humà està format per professionals titulats i qualificats per a cada funció que treballen seguin les premisses dels models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

Accessos:  línies 12 i 27 de la EMT.

El Centre de Dia per a ancians Son Sardina és propietat del Govern Balear i està gestionat per SARquavitae. Totes les seves places són concertades.

30 places de centre de dia.

Centro de día público - SARquavitae

Centre de dia per a gent gran Coll d’en Rabassa

El Centre de dia per a gent gran Coll d’en Rabassa de Mallorca és una unitat especialment dirigida a l’atenció durant la jornada diürna a les persones ancianes, mitjançant serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats de lleure. El seu objectiu és millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

Compta amb professionals qualificats per a cada funció que realitzen el seu treball basant-se en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

El Centre de dia per a la tercera edat Coll d’en Rabassa és propietat del Govern de les Illes Balears i està gestionat per SARquavitae. Totes les seves places són concertades amb la Fundació Balear de la Dependència.

30 places de centre de dia

Centro de día público - SARquavitae

Centre de dia per a gent gran Alcúdia

El Centre de dia per a gent gran Alcúdia, a les illes Balears, és una unitat especialment dirigida a la cura durant la jornada diürna per a les persones de la tercera edat, mitjançant serveis de manutenció, ajuda a les activitats de la vida diària, teràpia ocupacional i activitats de lleure.  El seu objectiu és millorar o mantenir el nivell d’autonomia personal i donar suport a la família i als cuidadors que afronten la tasca d’atendre’ls.

L’equip humà del centre de dia per ancians compta amb professionals titulats i qualificats per a cada funció. Persones que treballen per a persones. Un treball centrat en els models SARquavitae d’atenció, organització, qualitat i gestió.

El Centre de dia per ancians Alcúdia és propietat de l’Ajuntament d’Alcúdia, està gestionat per SARquavitae i disposa de places concertades amb el Govern Balear.

30 places de centre de dia