Category Archives: Centres d'atenció a la discapacitat

Unitat d’Atenció a la Discapacitat SARquavitae Mont Martí

El nostre centre d’atenció a la discapacitat SARquavitae Mont Martí es troba en el municipi de Puig-Reig, província de Barcelona. La tranquil·litat de la població ofereix als residents una estància acollidora, facilitant la millora del seu benestar, ja que els permet gaudir d’un entorn agradable que recull tot el patrimoni cultural de la Catalunya més tradicional.

Proporcionem un servei d’atenció integral per a nens, adolescents i adults, amb necessitats de suport extens i/o generalitzat, presentant en alguns casos alteracions de la conducta o trastorn de l’espectre autista associats.

En el cas dels nens i adolescents, el centre ofereix servei residencial complet, compaginant-lo amb l’assistència en horari lectiu a l’escola d’educació especial de Berguedà, amb l’objectiu de proporcionar el recurs educatiu personalitzat que es consideri en cada cas.

El centre està estructurat en unitats de convivència de 12 persones. Cadascuna d’aquestes unitats disposa del seu propi menjador, sala d’activitats i altres dependències annexes, dissenyades per afavorir la màxima personalització en l’atenció als nostres residents.

SARquavitae Mont Martí posem a disposició, tant dels nostres residents com dels seus familiars, un equip tècnic i humà format pels millors professionals que els atendran 24 hores al dia.

SARquavitae Mont Martí disposa de 60 places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

58 places d’atenció a la discapacitat

2 places de descans familiar temporal