Ningú l'estima com tu,
ningú el cuida com nosaltres

A SARquavitae més de 10.150 professionals qualificats, apassionats i compromesos estem al seu servei. Som especialistes en serveis sanitaris i socials tant en centres sociosanitaris com en les pròpies llars aportant solucions adaptades a les necessitats de cada persona.


Et puc ajudar?
 

Truca al telèfon 900 45 65 85
o si ho desitges et truquem nosaltres

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i Benestar


Persones SARquavitae

Mira el vídeo... i descobreix què opinen de SARquavitae els nostres residents i els seus familiars
 • Testimonio cuidado del Alzheimer SARquavitae

   L'Alzheimer anava avançant i la situació a casa es va fer insuportable. Adaptem el pis i amb afecte la cuidàvem. Ens vam adonar que no era suficient. No vivia ella, ni vivíem nosaltres. A la Residència saben el que fan, tenen el personal especialitzat per cuidar-la. Les teràpies li han tornat el somriure. Ens ha canviat a tots la vida.

  Isabel, 54 anys. Filla de resident SARquavitae.
  Coneix més opinions
 • Convalecencia y Rehabilitación Testimonio

   És indescriptible la felicitat que vaig sentir en tornar a caminar després de la intervenció a què em vaig sotmetre al trencar-me el fèmur. Els professionals de SARquavitae no només han fet un gran treball de rehabilitació, sinó que també amb els seus somriures i complicitat m'han donat motius per seguir avançant amb pas ferm.

  Teresa, 81 anys. Resident de la unitat de rehabilitació SARquavitae.
  Coneix més opinions
 • Testimonio atención gerontológica SARquavitae

   El meu pare vivia sol i tenia els típics problemes d'un home de 85 anys: el control de la medicació, alguna descompensació per la falta d'una dieta saludable, les seves petites depressions per sentir-se sol i vam optar per proposar-li que anés a viure durant un període a una residència. No ens ho havíem plantejat ni nosaltres ni ell, però uns amics molt propers a la família ens van recomanar una residència de SARquavitae, on el seu pare també residia. Sens dubte, ha estat un pas endavant. Estem encantats amb la millora que ha significat en la seva qualitat de vida. El seu aspecte ha canviat i nosaltres ja no patim per ell com abans.

  Alfonso i Núria . Fill i nora de resident a residència SARquavitae.
  Coneix més opinions
 • Testimonio del servicio de Teleasistencia SARquavitae

   Patia cada vegada que la meva mare es quedava sola a casa i no tenia qui pogués atendre-la si passava alguna cosa. Des que vam contractar el servei de Teleassistència SARquavitae torno a estar tranquil·la, amb la confiança de saber que pot comptar amb ajuda sempre que ella ho necessiti.

  Gloria, 46 anys. Filla d'una usuària de Teleassistència.
  Coneix més opinions
 • Testimonio residencia de ancianos respiro familiar SARquavitae

   Cada vegada que algú em parlava d'una residència, pensava que mai podrien cuidar-la com ho fem nosaltres a casa. Avui puc dir que l'estada de la meva mare a la residència aquest agost ha estat ideal; i han estat les millors vacances per a tots en molt temps. Les cures i dedicació han estat molt bones. La tranquil·litat de saber que està protegida, atesa, gairebé diria… millor que a casa, no té preu.

  Laura, 49 anys. Filla de resident d'una estada temportal a residència SARquavitae.
  Coneix més opinions
 • Testimonio SARquavitae atención de paliativos

   És molt reconfortant comptar amb la intimitat que ofereix la unitat especialitzada en malalties avançades i sentir-te acompanyat per un equip professional que cuida tots els detalls en un moment tan dur. La seguretat de saber que li oferim les millors cures ens ha ajudat a afrontar la situació molt més tranquils.

  Pablo, 61 anys. Fill de resident de la unitat de malalties avançades SARquavitae 
  Coneix més opinions
 • Testimonio psicogeriatría y trastornos de conducta

   Em trobava en una situació que em superava i no sabia com resoldre-la. Convivia amb la meva mare diagnosticada de trastorn esquizoide i ansietat generalitzada, la situació era molt complicada, ja que reaccionava amb crits i amenaces. A la residència saben el que fan, tenen el personal especialitzat per cuidar-la. Les teràpies li han retornat el somriure. Ens ha canviat a tots la vida.

  Rosa María, 56 anys. Filla de resident de la unitat de psicogeriatria SARquavitae.
  Coneix més opinions
 • Testimonio SARquavitae centro de noche para ancianos

   Era esgotador poder atendre-la en tot el que necessitava, durant el dia treballàvem amb la tranquil·litat de saber que estava ben atesa, però durant la nit ens resultava impossible descansar. Necessitava constantment de la nostra ajuda per moure's i patia alternacions del son. Quan ens van informar d'aquest nou recurs va ser meravellós, era just el que necessitàvem per a la seva tranquil·litat i la nostra. El centre de nit va ser la solució. Aquí té l'atenció nocturna professional que necessita.

  Ricardo, 59 anys. Fill d'usuari de centre de nit SARquavitae.
  Coneix més opinions
 • Adorea Benalmádena

   La meva casa era molt gran i en un moment de la meva vida em vaig quedar sol. Tot se'm feia molt difícil a mi que tant m'agrada estar amb gent, relacionar-me, sortir i entrar de casa meva quan vull… Vaig conèixer ADOREA i em va encantar. M'ofereix els serveis que em faciliten la vida: el servei domèstic, els menjars, bugaderia… A ADOREA disposo d'un apartament completament equipat, amb la possibilitat de contractar serveis addicionals. A més s'organitzen activitats que fomenten la vida social i he fet molts amics. Això sí, amb total llibertat i independència per fer el que vulguis i quan vulguis. Crec que ha estat un gran encert i gaudeixo de la vida sense preocupacions.

  Julio. Client d'ADOREA.
  Coneix més opinions

Busca tu centro SARquavitae

 • Centres Residencials i Sociosanitaris
 • Centres i Hospitals de dia
 • Habitatges amb serveis
 • Serveis d'Ajuda a Domicili
 • Centres d'Atenció a la discapacitat
 • Centres de dia Atenció a la discapacitat
 • Metges i Infermeres a Domicili
 • Teleassistència

Vídeos SARquavitae

A la residència per uns dies, la necessitat del respir familiar

Les persones grans que viuen a la seva llar acostumen a protegir i a recolzar-se en l’atenció i la cura dels fills i familiars més directes. En ocasions, el familiar cuidador precisa d’un recurs temporal per poder descansar, després d’una malaltia, durant una convalescència o postoperatori, per viatges de negocis o vacances, etc.

Hi han recursos de gran utilitat en aquests casos, que permeten el descans del cuidador, a més de motivar la persona gran a realitzar activitats de relació social, rehabilitació funcional o d’oci que trenquen amb la seva rutina habitual en benefici d’un envelliment actiu.

El servei Respir Familiar acull persones grans durant períodes temporals en què, per una necessitat puntual del cuidador, no poden romandre en el seu domicili habitual. Les estades de respir familiar s’adapten a les necessitats particulars: caps de setmana, trasllats, adaptació de la llar, absències o períodes de convalescència del cuidador, vacances o viatges … Un cop a la residència, el major disposa d’un equip de professionals que treballa perquè la persona tingui una atenció personalitzada. A més, es desenvolupen activitats terapèutiques i d’oci i tots els serveis del centre residencial orientats a la salut i el confort per mantenir una òptima qualitat de vida.

Nutrició i restauració SARquavitae
Oci i temps lliure en les residències de gent gran SARquavitaeportada

L’EAPS Lleida organitza una jornada d’autocura i treball en equip per als professionals sanitaris

L’equip d’Atenció Psicosocial (EAPS) de la Fundació SARquavitae Lleida conjuntament amb la col·laboració de la Obra Social “La Caixa” varen organitzar el passat 21 de Juny  de 2016, al Caixaforum de Lleida, la II Jornada d’Autocura per als professionals sanitaris de la Regió Sanitària de Lleida i Alt Pirineu.

La majoria dels assistents, entre 50-60, eren professionals socio-sanitaris i es  dediquen a l’atenció integral de les persones en situació de fi de la vida, a les cures pal.liatives i el dol.

La Jornada va comptar amb la presència del ponent Daniel Gabarró, conegut psicopedagog i formador,  que va oferir eines pràctiques sobre la gestió de les pròpies emocions, el treball en equip i l’autoconeixement.

Per a properes edicions, l’organització es planteja poder ampliar la Jornada a altres especialitzacions i professions sanitàries que puguin aplicar l’autocura en el treball del seu dia a dia.

Llegir més
tad segria

El Consell Comarcal del Segrià confia a SARquavitae el seu Servei de Teleassistència Domiciliària

El Consell Comarcal del Segrià (Lleida) ha adjudicat a SARquavitae el Servei de Teleassistència Domiciliarà dels 37 municipis atesos per els Serveis Social del Consell Comarcal durant un any i per un valor estimat de 20.000€

Gràcies a l’adjudicació, unes 100 persones es podran beneficiar d’aquest servei preventiu i d’atenció immediata i permanent les 24 hores i 365 dies de l’any i que permet mobilitzar els recursos necessaris per resoldre situacions d’emergència o necessitat en persones grans o amb discapacitat. El servei fa possible que els usuaris puguin continuar en els seus domicilis habituals gràcies a la seguretat i assistència immediata en situacions d’emergència i millorar, així la seva qualitat de vida. (més…)

Llegir més
sar_quavitae_jornadas_02

SARquavitae destaca la importància de la integració en l’atenció social i sanitària

La integració en l’atenció per part de tots els agents implicats en l’assistència sanitària i social de les persones en situació de dependència es bàsica per obtenir un servei complert i de qualitat. Aquestes han estat les conclusions de la Jornada organitzada per SARquavitae en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb el lema: “Experiències de treball integrat: lideratge i objectius comuns”.

El Dr. Nick Goodwin, Homenot Internacional  Premis per la qualitat en sanitat 2016 i CEO de la Fundació Internacional de l’Atenció Integrada, ha explicat als assistents el model de treball desenvolupat per la seva organització que ajuda a la implementació del pla per una atenció integrada, garantint la millora del servei. (més…)

Llegir més