Ningú l'estima com tu,
ningú el cuida com nosaltres

A SARquavitae més de 10.150 professionals qualificats, apassionats i compromesos estem al seu servei. Som especialistes en serveis sanitaris i socials tant en centres sociosanitaris com en les pròpies llars aportant solucions adaptades a les necessitats de cada persona.

Et puc ajudar?
 

Truca al telèfon 900 45 65 85
o si ho desitges et truquem nosaltres

Tracte Familiar+Especialització Sanitària+Confort i BenestarL’EAPS Lleida organitza una jornada d’autocura i treball en equip per als professionals sanitaris

L’equip d’Atenció Psicosocial (EAPS) de la Fundació SARquavitae Lleida conjuntament amb la col·laboració de la Obra Social “La Caixa” varen organitzar el passat 21 de Juny  de 2016, al Caixaforum de Lleida, la II Jornada d’Autocura per als professionals sanitaris de la Regió Sanitària de Lleida i Alt Pirineu.

La majoria dels assistents, entre 50-60, eren professionals socio-sanitaris i es  dediquen a l’atenció integral de les persones en situació de fi de la vida, a les cures pal.liatives i el dol.

La Jornada va comptar amb la presència del ponent Daniel Gabarró, conegut psicopedagog i formador,  que va oferir eines pràctiques sobre la gestió de les pròpies emocions, el treball en equip i l’autoconeixement.

Per a properes edicions, l’organització es planteja poder ampliar la Jornada a altres especialitzacions i professions sanitàries que puguin aplicar l’autocura en el treball del seu dia a dia.

Llegir més

El Consell Comarcal del Segrià confia a SARquavitae el seu Servei de Teleassistència Domiciliària

El Consell Comarcal del Segrià (Lleida) ha adjudicat a SARquavitae el Servei de Teleassistència Domiciliarà dels 37 municipis atesos per els Serveis Social del Consell Comarcal durant un any i per un valor estimat de 20.000€

Gràcies a l’adjudicació, unes 100 persones es podran beneficiar d’aquest servei preventiu i d’atenció immediata i permanent les 24 hores i 365 dies de l’any i que permet mobilitzar els recursos necessaris per resoldre situacions d’emergència o necessitat en persones grans o amb discapacitat. El servei fa possible que els usuaris puguin continuar en els seus domicilis habituals gràcies a la seguretat i assistència immediata en situacions d’emergència i millorar, així la seva qualitat de vida.

Llegir més

SARquavitae destaca la importància de la integració en l’atenció social i sanitària

La integració en l’atenció per part de tots els agents implicats en l’assistència sanitària i social de les persones en situació de dependència es bàsica per obtenir un servei complert i de qualitat. Aquestes han estat les conclusions de la Jornada organitzada per SARquavitae en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, amb el lema: “Experiències de treball integrat: lideratge i objectius comuns”.

El Dr. Nick Goodwin, Homenot Internacional  Premis per la qualitat en sanitat 2016 i CEO de la Fundació Internacional de l’Atenció Integrada, ha explicat als assistents el model de treball desenvolupat per la seva organització que ajuda a la implementació del pla per una atenció integrada, garantint la millora del servei.

Llegir més